Vår første CrossFit-konkurranse i Australia

I helgen var vi med på vår første CrossFit-konkurranse her i Australia. Konkurransen het ”Battle on The Beaches” og foregikk i ikke så langt unna der vi bor. Det var boxen vi trener på som stod for arrangementet, så mange kjentfolk skulle delta. Konkurransen var delt inn i 2 divisjoner, med de ”proffe” i 1. divisjon, og resten av oss i 2. divisjon. Vi deltok som par av samme kjønn, og hadde allerede fått greie på hvilke workouts vi skulle gjennom.

Dagen var helt perfekt med strålende sol, masse folk, god stemning og noen tøffe tak. Til sammen var det 115 lag som deltok og vi skulle alle gjennom totalt 5 økter i løpet av dagen. Jeg og min partner endte opp på 3.plass av totalt 21 lag i vår divisjon, så det var vi godt fornøyde med.

Øktene var varierte og morsomme, noen tøffere enn andre. Selv hater jeg alt som har med sandsekker å gjøre, spesielt når jeg henger fast i en annen person… Så det var uten tvil den tøffeste økta for min del! Under ser du de fem ulike øktene i tillegg til bilder fra dagen 🙂

Skjermbilde 2017-09-19 kl. 17.16.05

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s