Tommy opptrer uanstendig og må kaste buksa..!

Denne helga har vært nokså innholdsrik fra start til slutt. Fredag startet med jobb for min del og skole for Tommy før vi dro til byen og spiste lunsj. Vi hadde reservert bord på Sydney Tower buffet og var klare for å hive oss med på gribbenes landsmøte i et par timer. Sydney Tower er 309m høyt og gir en helt fantastisk utsikt over byen. Tårnet roterer slik at du får en 360 graders utsikt og kan se hele 80km! Ganske kult 🙂

Senere på ettermiddagen hadde vi blitt invitert med av et vennepar på rugby kamp. Det var en stor match mellom hjemmelaget Sydney Roosters og bortelaget Brisbane Broncos. Vi gledet oss og var klare for vår første store rugby match i Australia…trodde vi… Da vi kom frem til inngangen møtte vi en vakt som skulle ta i mot billettene våre. Det vi ikke visste var at vi hadde fått billetter til ”members area”, et fint område med noen av de beste plassene. Jeg og min venninne Gisele slapp inn, men tredjemann Reggie ble raskt stoppet. Vakta kikket dumt på han og fortalte han hadde dårlige nyheter. Reggie hadde ikke på seg skjorte med krage, og slapp derfor ikke inn. Han hadde en pen mørkeblå genser, fine bukser og pene sko, men altså ikke skjorte med krage. Niks, helt uaktuelt å slippe han inn, så alle måtte pent gå ut. Klokka var 8 på kvelden og det var selvfølgelig ingen butikker i nærheten hvor vi kunne få tak i en skjorte og kampen startet om 15 minutter! Heldigvis hadde jeg lånt Tommys ola-skjorte for anledningen, så jeg ga skjorta mi til Reggie og vi gikk tilbake for å prøve igjen. Reggie, Gisele og jeg slapp inn, men så stoppet vakta Tommy. Vakta kikket på Tommy som om han var tidenes største idiot som virkelig trodde han skulle slippe inn sånn han gikk kledd. Tommy hadde en pen mørk skjorte, fine sko, MEN han hadde hull i olabuksa si. Vakta bare pekte ned på buksa til Tommy og spurte om han var seriøs. Han så og si kastet oss alle fire ut og sa at det ikke var sjans i havet for at vi skulle få slippe inn på kampen. Den eneste muligheten vi nå hadde var altså å finne et par nye bukser til Tommy, og det ganske kjapt. Av de ca. 10.000 tilskuerne på vei inn på stadion hadde sikkert 9900 allerede på seg hullete olabukser. Tommy måtte altså finne en person med en fin bukse, i samme størrelse som seg selv som var villig til å gi fra seg eller selge buksa si til han. Det hele var bare HYSTERISK latterlig. Tommy løp fra pub til pub og restaurant til restaurant og spurte alle han kom over om de kunne gi han buksa si. Hvem spør om det?! Alle bare kikket rart på han og ristet på hodet. Helt til vi kom til en liten taco-bod. Der møtte vi en kar som var villig til å selge kollegaens olabukse for 20 dollar, for han var ikke på jobb den kvelden. Tommy nølte ikke et sekund, flekka opp en $20 seddel og vrengte av seg buksene sine. I nye bukser løp vi alle tilbake til stadion og kom oss omsider inn. Første omgang var nesten ferdig og alle setene opptatt, men rugbykamp ble det jaggu til slutt.

IMG_4074
Buksedramaet løser seg

IMG_4071IMG_4075

IMG_4096
Burger etter kampen er et must!

Lørdag ettermiddag tok vi oss en liten roadtrip oppover kysten langs The Northern Beaches. Det er så mange fine strender her og man får aldri nok av det. Definitivt noe vi kommer til å savne mye den dagen vi flytter herfra.

IMG_4092
Roadtrippin’
21618496_10159344801750013_645347431_o
Kongen på Clontarf Beach

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s