Takk for denne gang Norge <3

Da var Norges-oppholdet over for denne gang og vi har akkurat landet i Sydney. Neste gang vi kommer hjem til Norge er 24.juni 2018, kanskje på besøk, kanskje for godt. Uansett er det rart å vite at dette er siste gang vi er hjemme på så lenge. Det beste med å komme hjem er uten tvil å se venner og familie igjen. Det er så godt å vite at man alltid har gode venner som er der, selv om man bor på andre siden av jordkloden og ikke får til å sees så ofte. Disse tre ukene har vært fullbooket med avtaler for oss begge, både i Larvik, Oslo og Brønnøysund. Det har virkelig gått slag i slag og vi har prøvd å rekke å se så mange som mulig. Det er heller ikke mye som slår å være hjemme med familien, sove på det gamle rommet sitt og spise middagen til mamma og pappa. Norsk laks, knekkebrød med leverpostei, vafler med brunost…..♥

Når man har vært borte en stund setter man ekstra stor pris på å være hjemme i Norge, og også hjemme i Larvik. Å ta morgenkaffen på verandaen til fullstendig stillhet, rusle ned til båthavna, dra på vannet og spise reker på et svaberg i Viksfjord, sykle til Farris og bade, gå kveldstur i Stavern og løpe seg en tur i Bøkeskogen. Det er i alle fall noe jeg kjenner at jeg setter mer pris på for hvert år som går. Det er deilig å kjenne på at man gleder seg til å flytte tilbake til fine Norge en dag.

Vi gleder oss veldig til å komme tilbake, inn i gode rutiner med mat, søvn og trening igjen. Vi gleder oss også til å se de gode vennene vi har fått der nede, dra tilbake på jobb, og ikke minst til at sommeren snart er på vei. De neste 10 månedene kommer til å by på spennende opplevelser, turer, mye grilling, bading, sol og varme.

Takk for nå Norge! ♥

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s