Hjemme i Norge igjen…

Torsdag morgen landet vi på Gardemoen etter en laaang reise fra Sydney til Singapore, Singapore til Istanbul og Istanbul til Oslo. Selv om vi har det helt topp i Australia har vi gledet oss en stund til å komme hjem til familie, venner, norsk mat og sommer.            Slitne og sultne kom vi hjem til nydelig lunsj på terrassen i solsteika med nybakt brød, brunost og leverpostei, som er noe av det vi har savnet mest av alt. Etter lunsj dro vi på vannet og ble ute hele kvelden. Lørdag og søndag var like fine soldager og de har blitt tilbragt på svaberg i Viksfjord med reker, jordbær, hvitvin, bading og soling. Norsk sommer på sitt aller beste ❤

Ellers har vi meldt oss inn på CrossFit Larvik mens vi er hjemme og har fått oss noen gode økter der i helga sammen med Lotte og Martin. Her har jeg virkelig fått bryna meg når jeg skal prøve å holde følge med maskinen Lotte! Helt rå i alt hun gjør, som er veldig inspirerende. Vi har kjørt på med litt olympiske løft og tung styrke kombinert med noen mer høyintensive avslutninger. Blant annet avsluttet vi fredagens økten med denne runden:

 • 21, 15, 9 reps
  – Burpee box jump
  – Chest to bar pullups
  6 min løp
  -100m slede sprint
  6 min løp
 • 21, 15, 9
  – Kipping hand stand push ups
  – Pullups
  6 min løp

Etter trening var det direkte på gribbenes landsmøte på Farris bads lunsjbuffet. Helt fantastisk mat og dessert! Det tok nesten 12t før vi orket en matbit igjen 🙂
Tirsdag tok mamma og jeg med oss syklene inn til Oslo og var turister i egen by. I 6 timer syklet vi rundt i finværet og besøkte Ekebergparken, Operahuset, Akerselva, Sørenga, Aker brygge osv. En veldig veldig fin dag ❤

 


Nå venter en hel uke i Larvik, mens Tommy er i Oslo og jobber. Enn så lenge lengter vi ikke tilbake til Australia 🙂

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s