Bursdagsfeiring og 17. mai i Sydney!

Mai måned har vært full av fine dager, som alltid, og vi har feiret på skikkelig vis her i Australia. Lørdag 6.mai feiret vi min 26-års dag. Dagen startet tidlig med vår faste morgenøkt på Crossfit Athletic. Deretter dro vi til en av våre favorittplasser, Balmoral Beach hvor vi spiste en lang god lunsj på Balmoral Boat House. Her har de fantastisk frokost/lunsj og du sitter ute i nydelige omgivelser i havna. Etter lunsj leide vi SUP boards og plasket rundt i noen timer. Veldig gøy! 😀 Intensiteten falt utover dagen og vi avsluttet den på best mulig vis med sushi og candy på sofaen til en bra film. Som alltid disker Tommy opp med bursdagsgaver utenom det vanlige, og jeg fikk denne fantastiske opplevelsen av han. Om noen få uker skal vi på tur til et område som heter Blue Mountains noen timer unna Sydney. Der vi skal på guidet fjelltur, dra til Featherdale Wildlife Park og se og mate kenguruer, koala, wombats, dingo og pingviner, samt kjøre verdens bratteste jernbane nedover fjellet, dra på elve-cruise og mye mer. Det skal bli utrolig kult, og vi gleder oss veldig 😀 ❤

På onsdag var det klart for 17.mai feiring! Første gang Tommy og jeg ikke har feiret hjemme med gode venner og familie, så det var litt spesielt. Allikevel ble det en superbra dag. Vi startet dagen, tradisjonen tro, med champagnefrokost med masse mat, drikke og kake. Best av alt, brunost ❤ Vi var invitert til et vennepar som ikke bor så langt unna. Her holdt vi det gående noen timer før vi dro videre til operahuset. Der krydde det av norske flagg, bunader og halvfulle, høylytte nordmenn i godt humør. Utrolig god stemning og strålende sol. Utover ettermiddagen reiste vi med flere andre norske til en bar i Paddington hvor festen fortsatte. Her var det også noen kompiser som kom for å bli med på feiringen. Chris fra Sør- Afrika og James fra England ville også feire nasjonaldagen. De gjorde det til gangs, da de holdt det gående til 03 på natta.
Det ble en lang dag med lite mat, mye drikke og mye moro. Vi måtte ta kvelden tidlig da vi skulle opp kl 05 morgenen etter for å dra på jobb….. Det var en seig morgen, men absolutt verdt det! 🙂

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s