Oppsigelser, fotoshoot og gambling!

Mange av de som kjenner Tommy og meg godt vet at ingen av oss gjør oss særlig bra som bloggere. Derfor kommer innleggene på denne siden med relativt jevne, men lange mellomrom. Vi har det vel rett og slett ikke i oss 😛 Uansett, her kommer omsider en liten update siden det forrige trasige innlegget. Det har nemlig vært noen ganske gode dager etter den såkalte “sorgens dag” 🙂

Til tross for at situasjonen med visum fremdeles er litt kinkig er det mye gøy og bra som skjer. Etter ganske kort tid her i Manly fikk jeg meg jobb på et tilsynelatende bra PT-senter rett i nærheten av der vi bor. Vi tenkte at dette var fantastisk og at det var nesten for godt til å være sant. Etter et par uker med opplæring og innføring på dette senteret (som er en stor kjede i Australia), fant jeg ut at det var nettopp det. Det er lenge siden jeg har vært så uenig i måten noen utfører personlig trening på og hvordan noen styrer og organiserer en treningskjede. Uten å gå for mye i detalj (da dette sikkert er veldig uinteressant for ikke-PTer) hadde denne kjeden så mange vanvittige “lover og regler” du måtte følge at jeg følte meg som en robot som ikke kunne tilby personlig trening i nærheten av det nivået jeg ønsket. Så – jeg sa opp jobben og følte meg 10kg lettere med en gang. Nå venter et nytt og spennende jobbintervju inne i Sydney CBD på onsdag.

Ellers har vi opplevd enda mer av hva denne nydelige plassen har å by på i form av fjellturer, kyststier og strender. Noe av det vi liker aller best med å være her er nettopp det å få være så mye ute. Været og temperaturen er perfekt og det er så mye å finne på utendørs. Se på fotballkamp, sykle en tur, være på stranda, trene i parken osv. Kommer virkelig til å savne klimaet her den dagen vi flytter hjem.

Forrige helg møtte vi en fotograf i byen som vi arrangerte en liten “trenings-fotoshoot” med. Verken blogg- eller modellivet er noe for Tommy eller meg, men det er moro å gjøre noe annerledes innimellom. Under kan du se en liten smakebit… 🙂

I dag er det er stor helligdag her i Australia, nemlig Anzac day. Dagen handler om å minnes og hedre Australias soldater og jobben de gjør. Nå har vi akkurat kommet hjem fra morgentimen på Crossfit Athletic og i ettermiddag skal vi ut med et vennepar for å oppleve hva denne store dagen handler om. Alt vi vet er at det er mye gambling som foregår, så vi kommer enten hjem med masse penger eller nada granada. Flaks for oss så har vi ikke så mye penger å tape ;P

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s