En sorgens dag…….

Jeg hadde jobbintervju, jeg fikk jobbtilbud, jeg kunne fått sponsorship gjennom visa 457 subclass. Alt lå til rette for at jeg kunne glede meg til å gå på jobb hver dag. Men plutselig kom det en beskjed fra government´en her i Australia; “Malcolm Turnbull to abolish 457 immigration work visas”. Plutselig kom denne løken og tok fra meg muligheten til å jobbe i Australia. Alt virket så greit og jeg var superklar for å starte i jobben, men regjeringen ville det annerledes.

Tidslinjen 18.04.2017:
– 2:00pm: Var på jobbintervju
– 3:00pm: Fikk tilbud om jobb og muligheten for å søke på visa 457 der man skulle bli sponset
– 3:10pm var jeg tilfeldig inne på Sydney news. Der fikk jeg se at de hadde avskaffet dette visumet som kunne gitt meg jobb i opptil flere år.

Så nå vet jeg ikke helt hva som skjer fremover. Jeg har litt jobb med noen klienter jeg trener og behandler hjemme og i ulike parker, men dette holder dessverre ikke økonomisk for å holde hodet over vannet.

Worst case = vi må flytte hjem mye tidligere enn vi planla.

Forhåpentligvis ordner det seg på en eller annen måte, men skal jeg være ærlig, så vet jeg ikke helt hvordan. Jeg er egentlig en veldig positiv fyr, men dette tok litt knekken på meg.

En litt bitterlig hilsen,

Tommy

Skjermbilde 2017-04-19 kl. 11.12.30

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s