Snart 1 måned har gått… :-)

 

Nå har vi snart vært 1 måned i Australia, og tiden går virkelig fort. De siste ukene har vi fått reist litt rundt i området rundt Manly, møtt gode gamle venner og begynt å få en liten rutine på hverdagen vår.

Forrige lørdag tok vi ferga over til Sydney CBD der vi møtte min venninne Marte til middag. Vi satt ute på operabaren i nydelig solnedgang med deilig mat og drikke. Vi fikk kikket oss litt rundt og gleder oss til flere turer inn til byen for å oppleve Sydney 😀

Uka etter tok vi ferga over til Watsons Bay som er en helt fantastisk plass bare 10 min båttur fra Manly Warf. Helt nydelig natur og utsikt, virkelig verdt et besøk. Videre derifra tok vi bussen til Bondi Beach, noe som selvfølgelig er obligatorisk når man befinner seg i området. En av mine beste venninner har bodd på Bondi de siste par årene og vi måtte rekke å treffe henne før hun flytter tilbake til Norge nå i april ❤ Bondi Beach var akkurat like fint som på TV! Jeg hadde håpet å få se noen solbrune, barske life guards fra TV in action, men det var (heldigvis) en rolig dag på stranda. Samme dag ble det arrangert en feiring og markering av Aboriginerne og det ble servert gratis, lokal og nydelig grillmat på stranda. Dagen endte med enda mer mat i solnedgangen på Manly Warf da vi kom hjem igjen.

Ellers er det vel verdt å nevne at jeg har fått meg jobb! Jeg begynner på et PT-senter rett over gata som personlig trener, kostveileder og gruppeinstruktør. For å jobbe som PT i Australia er det myyye papirarbeid som må ordnes på forhånd. Alle må registreres og meldes inn i “Fitness Australia” som igjen krever at du er meldt inn i “European register for exercise professionals” som igjen krever masse annet arbeid. De er veldig nøye på at du har alle sertifiseringer og kvalifikasjoner som kreves (noe som er bra), men det er altså en lang prosess som går veldig tregt.. Det tar nok derfor noen uker før jeg kan komme ordentlig i gang med jobbing, men jeg er allerede godt i gang med opplæring. Det er interessant hvor annerledes ting gjøres her enn hjemme når det kommer til PT-bransjen, og det er spennende å lære nye måter å jobbe på. Senteret jeg skal starte på er i hovedsak et ”weight-loss” senter med mye fokus på ernæring som passer meg bra. Det skal bli godt å børste støv av kostholdskunnskapen som ligger langt baki der.. De arrangerer felles handleturer på supermarkedet for å lære kundene om gode matvalg, holder kostholdsseminarer, arrangerer fjellturer og mye annet. Her er det slik at lederne på senteret skaffer deg kunder og det er et enormt system som både PT og kunde må registrere og logge så og si alt de gjør/trener/spiser osv.

Uansett skal det bli skikkelig deilig å få jobbet litt igjen og bli kjent med mange nye mennesker, både kunder og kollegaer. Jeg gleder meg 🙂

 

 

 

Advertisements

2 thoughts on “Snart 1 måned har gått… :-)

  1. Kari April 5, 2017 / 8:50 pm

    💙💚

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s