På tide med en update igjen!

To uker i Australia har gått og den siste tiden har vært litt hektisk. Vi er stadig på jakt etter møbler og ting vi trenger til leiligheten og det er litt av en prosess. Vi har ikke bil, og kan heller ikke leie oss bil da vi ikke har tillatelse til det (eller klarer å kjøre her på andre siden av veien), så vi må hele tiden forhøre oss med sjåfører som kan hjelpe oss. På torsdag følte vi oss som verdens to største klabber da vi hadde funnet drømmesofaen på “gumtree.com”. En fin beige tre-seter, så god som ny, til bare 650kr. Vi leide en kar som skulle hjelpe oss å frakte den, og fikk etter mye om og men karra den inn i blokka. Vi bor i 4.etg i en særdeles trang oppgang og med rimelig bratte trapper og krappe svinger. Luftfuktigheten var på en million og det var minst 40 grader i den gangen den kvelden. Tommy sliter med en dårlig rygg om dagen og typen som skulle hjelpe oss hadde en enda verre rygg. Vi var da stuck med to semihandicappede menn og meg som det ikke var plass til noe sted. Anyways, da vi omsider kom oss til topps skulle det vise deg at sofaen var for stor til at vi kunne få den gjennom inngangsdøra.. Vi snakker ikke om et par centimeter, det var ikke sjans i havet! Not even close. Det hele var bare så latterlig og vi var alle så slitne og leie at vi bare ble stående og se dumt på hverandre. Sofaen stod nå midt i gangen og sperret de to andre naboene våre inne i sine leiligheter, vi fikk ikke flyttet den noe sted og klokka var typ midt på natta.

Vi fikk heldigvis solgt den videre til slutt, men sitter fremdeles sofaløse i Aussie.. 🙂 MEN vi har kjøpt oss grill, så nå blir’e grillings for alle penga fremover.

 

Ellers har jeg vært på mitt første jobbintervju på et PT-senter i nærheten. Det tar omtrent 30 sekunder fra jeg går ut døra hjemme til jeg går inn på treningssenteret, så det kunne ikke passet bedre sånn sett. Det er første gang jeg har gjennomført et helt jobbintervju på engelsk, litt utfordrende, men også spennende. Det gikk bra, og jeg skal tilbake på nytt intervju på mandag. Selvom det bare har gått et par uker er jeg virkelig klar for å jobbe igjen! Jeg blir ganske rastløs av å ikke kunne dra på jobb hver dag, og jeg kjenner at jeg savner å ha en “normal” hverdag med litt mer rutiner.

Etter å ha testet ulike treningssentre har Tommy og jeg endelig bestemt oss for hva vi vil gjøre. Mandag meldte vi oss inn på Crossfit Athletic i Brookvale. Vi har vært med på to timer denne uka i tillegg til litt egentrening på senteret. Her har vi MYE å lære! For oss har for eksempel “kipping” under pullups, muscleups, toes to bar osv vært uaktuelt tidligere. Nå må vi snu om på mange av vanene vi allerede har dannet oss og endre på mye av teknikken vi bruker for å mestre ulike øvelser. Vi har begge satt mål om å lære oss “double unders”, kipping, handstand (Tommy) og muscleup i bar før vi en gang kommer hjem til Norge (forhåpentligvis har vi noen år på oss…). Lørdag var det tid for Crossfit open 17.5 og vi var på plass for å se de andre medlemmene kjøre gjennom økta. Her er det noen råskinn av noen utøvere som holdt på. Etterpå var det på Australsk vis “beers and BBQ” til alle mann. Her gleder vi oss masse til å tilbringe mye tid fremover 🙂

Advertisements

2 thoughts on “På tide med en update igjen!

 1. Steinar Kaldhussæter March 26, 2017 / 5:24 pm

  Ingen tvil om at dere koser dere down under. Noen utfordringer blir det selvsagt når dere har likt antall tommeltotter som tær, men pågangsmot og godt humør, kombinert med tro og vilje på at alt årnær seg kommer man langt med. Trenger dere hjelp til noen praktiske ting er det selvsagt bare å ringe. Vi kommer. Igjenglemte ting fra Gardermoen har nå ankommet Tolstrupveien og blir lagt ut på Finn i løpet av kort tid. Vi prekes, og fortsatt lykke til. DC

  Like

  • ptinaustralia April 5, 2017 / 12:55 pm

   Ja, det er ikke noe tvil om at jeg er særdeles lite “handy” kvinnemenneske pappa… Men nå har vi endelig fått oss både sofa og seng og det meste vi trenger! Skulle gjerne hatt hjelp til å skifte lyspæra over komfyren, kunne du kommet og sett på det..? Den kofferten kan du sende på en båt til Manly, kanskje den er fremme til neste sommer 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s