Update :-)

Nå har vi vært i Australia i vel over en uke og har begynt å lande godt. Fredag sjekket vi inn i en ny Air BnB leilighet i Brookvale, ikke så langt fra der vi allerede bodde. Etter en treningsøkt tok vi en tur på Warringah Mall, et stort kjøpesenter i nærheten. Når vi er på kjøpesenter så shopper vi ikke, vi bare spiser! Spiser og spiser.. Jeg kommer ikke over hvor mye digg lunsj det er å få tak i her. De siste dagene har vi spist på en plass som heter Banana Blossom og Swiss Deli, helt fantastisk gode salater! Sjekk det ut lenger ned 🙂 Etter litt mat tok vi oss en tur på kino. Tommy ELSKER å dra på kino og vil alltid på kino uansett hvor vi er i verden. Vi så filmen “Lion”, som virkelig anbefales! 🙂

Lørdag morgen møtte vi eiendomsmegler og tidligere eier av leiligheten vi skal flytte inn i. Fantastisk hyggelige mennesker som vi fikk mange gode tips og råd av. Rett utenfor den nye leiligheten finnes det en superfin kyststi som er perfekt for en løpetur på morgenkvisten. Fantastisk natur og noen rimelig dyre villaer lang veien. Stien går langs North Harbour Reserve og ender opp på Manly Warf der fergen går inn til Sydney. Ellers finnes det mange koselige caféer, fine resturanter, hyggelige butikker og store parkområder i nærheten. På søndag flytter vi altså inn, og vi gleder oss masse. Heldigvis  etterlot de tidligere eierne litt ting og tang til oss i leiligheten. Vi har jo faktisk ikke mer enn en koffert og oss selv..! Så i morgen blir det handling av dyner, puter, håndklær, stekepanne, gryter, kniver, gafler, you name it!

Det blir noen spennende dager fremover og vi gleder oss veldig. Her kommer vi til å trives, det er jeg sikker på 🙂

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s