Update…

I dag har vi endelig fått fikset litt nødvendige, praktiske ting. Vi har fått oss bankkonto, australsk mobilnummer og skal på en god del visninger i morgen, i håp om å finne oss et permanent sted å bo. Det er en mange fine leiligheter her nede, så det gleder vi oss til! Om noen føler for å støtte to arbeidsledige, hjemløse nordmenn i jakt på den Australske drømmen tar vi gladelig i mot donasjoner på vår splitter nye konto 🙂 🙂 Tommy har følt seg veldig spesiell i dag og sier han tror det er et eller annet kall som har blitt sendt til han. Da han fikk tildelt nytt mobilnummer hos Vodafone viste det seg at det sluttet på 007. Når vi skulle videre på trening fikk han prøvetimenummer som også sluttet på 007. Han sier selv at han rett og slett “følt se litt bevæga”og tror at noe spesielt er i ferd med å skje. LOL sier bare jeg..!!

Ellers har vi de siste dagene vært mye rundt i nærområdet og begynner å bli ganske godt kjent. Vi møter så utrolig mange hyggelige og imøtekommende mennesker som hjelper oss med alt mulig rart. Veldig mye bra folk her nede! 🙂 Når det kommer til buuuugs, som har vært min største frykt med hele reisen har det gått sånn passe ok.. Tommy fungerer som skadedyrkontroll 24/7 og sjekker under senga og i kriker og kroker at det ikke er noen kakerlakker eller edderkopper der. Det er mange store, stygge, kvalme, ekle edderkopper rundt omkring her, men de chiller´n i veva sine og holder seg heldigvis for seg selv.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s