Mulig vi er godt vant…

I dag skulle vi teste ut Fitness First i Balgowlah, både for å få oss en økt, men også for å se om det kunne være et senter vi ville melde oss inn på. Fitness First er en av de største kommersielle treningskjedene her i Australia. Hjemme trener vi enten på Optimal trening, Elixia Ullevål/Ringnes Park eller Sats Nydalen. Det er mulig vi er godt vant, men dette var skuffende greier. Vegg til vegg teppe, elendige vekter, ETT knebøy rack på hele senteret, trangt og ekstremt utdatert. Det var åpenbart tendenser til et “body builder miljø” der, og i løpet av den tiden Tommy og jeg hadde kjørt ferdig hele fullkroppsøkta vår hadde 19 gutter ved siden av oss akkurat rukket å fullføre brystøkta si… Anyways, etter frustrasjonen hadde lagt seg og vi ikke lenger syntes synd på oss selv fikk vi oss en veldig god økt  😀

Økta bestod av:

A1 Ett bens strake markløft 3×8

A2 En arms stående skulderpress 3×8

B1 Pistol squat 3×8

B2 Chins/pullups 3×8

C1 Dips 4×8

C2 Face pull 4×8

D1 Kjernehelvete x 3…..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s