Dagens treningsøkt søndag 12.03

Lørdag møtte vi en superhyggelig gjeng her nede i Manly. Martine, som er norsk, har bodd her i 7 år og tok oss godt i mot sammen med mannen hennes Brenton, kollegaen hennes Dean og flere andre. Martine og Dean jobber som PTer på et studio som heter F45 og inviterte oss med på en time i dag. Dette var mildt sagt HEAVY!!

Timen gikk ut på at vi jobbet i team på 2 personer og skulle sammen klare å fullføre flest mulig repetisjoner innen tiden var ute. Timen bestod av 4 poster med ulike øvelser der vi skulle jobbe kontinuerlig i totalt 12 minutter pr post. Øvelsene var blant annet 200m løp, 500m roing, burpee box jump, markløft, thrusters, prowler push, snatches og mye annet snacks. Lenge siden både Tommy og jeg har gjort noe så intensivt som det her, men gøy var det virkelig!! 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s