Reisen fra Oslo til Sydney

I går kveld kom vi endelig frem til Sydney etter en 26 t lang reise!

Turen startet i Oslo og gikk videre til København. Derifra var det klart for den lengste flighten; København – Singapore. Etter 12 timer i flyet var det godt å strekke litt på bena og få en liten pause på den fantastiske flyplassen i Singapore. Derifra gikk neste og siste fly til Sydney som tok 8 timer. Trøtte, litt slitne og veldig lei av flymat kom vi endelig frem og turen videre til Manly gikk som smurt (jeg var overbevist om at jeg kom til å bli tatt av grensevaktene ((og forhåpentligvis komme på TV)) på flyplassen, men jaggu gikk vi rett gjennom.. I Manly sjekket vi inn i en koselig liten leilighet vi har leid gjennom AirBnB. Her har vi en stor hage, svømmebasseng og frittgående høns rett utenfor soveromsdøra, og her blir vi boende den første uken. Videre skal vi på leilighetsjakt i nærområdet.

Under ser dere noen bilder fra turen ned!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s